fbpx

[Genk, Belgium, 25 september 2023] — Amazing experiences start in Genk.

Het Genkse technologiebedrijf Luminex en KRC Genk bundelen via een nieuw partnership hun sterktes.

Via een wervelende campagne onder de noemer ‘Amazing experiences start in Genk’ trappen beide spelers hun samenwerking op gang.

Het Genkse technologiebedrijf Luminex is een gerenommeerde speler in de entertainmentindustrie. Luminex’ innovatieve technologie wordt wereldwijd ingezet als ruggengraat voor de aansturing van licht, audio en video van de grootste events zoals het Eurovisie Songfestival, de Olympische Spelen, Glastonbury festival en wereldtournees van supersterren als Coldplay, Rammstein, Ed Sheeran en Beyoncé. “Hoewel je het op het eerste zicht niet zou zeggen, toont de campagne mooi aan dat Luminex en KRC Genk heel wat gemeen hebben. Luminex zorgt voor onvergetelijke ervaringen op alle grote events ter wereld. Tegelijktertijd maken we hier ook in Genk van elke thuiswedstrijd een unieke beleving voor het publiek.” zegt Directeur Business and Development bij KRC Genk Sem Franssen.

De zoektocht naar talent

Door de stijgende vraag in live events, filmindustrie en audiovisuele installaties wereldwijd werkt Luminex hard aan zijn structurele groei. Dit gaat gepaard met een enorme zoektocht naar talent. Het is belangrijk dat Luminex de kennis in Limburg kan borgen en daarvoor enthousiaste & interessante profielen kan aantrekken gaande van ingenieurs tot sales, marketing en operationele medewerkers.

“We zijn zeer trots dat we met Luminex een sterk Limburgs product wereldwijd kunnen inzetten. We zijn dan ook verheugd met dit partnership met KRC Genk. De synergie met KRC Genk is zeer groot; we zijn beide een sterk Limburgs merk dat zich richt op kwaliteit & innovatie, Limburgs talent in de kijker wil zetten en zorgt voor een ‘amazing experience’ voor het publiek.” zegt Bart Swinnen, CEO van Luminex.

Limburgs sterk merk

Zowel op als naast het veld zullen beide Limburgse merken hun sterktes bundelen. De campagne wil inzetten op vergroten van de bekendheid van Luminex als werkgever voor jonge, ambitieuze Limburgse talenten. KRC Genk is de ideale partner hiervoor met zijn grote fanbase en professionele uitstraling in Limburg en ver daarbuiten.

Een mooie synergie waarbij Luminex en KRC Genk samen uitkijken en werken aan nog meer geweldigere ervaringen wereldwijd, op Genkse grond en rond de Cegeka Arena.