fbpx

INTERNAL SALES SUPPORT

LUMINEX NETWORK INTELLIGENCE

 

 

Beyonce | Powered by Luminex

Vanuit je functie als interne sales medewerker ben je het aanspreekpunt voor onze bestaande klanten. Je zet samen met het sales team nieuwe klanten op in het verkoopproces. Je werkt nauw samen met het sales team en andere afdelingen binnen het bedrijf om de verkoop doelstellingen te behalen.

Jouw talent ga je inzetten op:

 • Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse administratieve processen van de sales afdeling, nl. prijsoffertes maken, order opvolging, het correct ingeven en opvolgen van orders in het ERP systeem. Je bent attent op details en zorg ervoor dat kwaliteit van het geleverd werk altijd optimaal is.
 • Je behandelt allerlei inkomende vragen (via e-mail of telefoon) van klanten en lost uitdagingen op. Je informeert de klanten in verband met de stand van zijn bestellingen en bespreekt de leveringen met het magazijn.
 • Je zorgt voor het klassement en het up-to-date houden van de database en douanedocumenten.
 • Je verzorgt het onthaal bij Luminex en verwelkomt de klanten.

Wie ben jij?

 • Je hebt een 3de graad ASO of bachelor diploma of gelijkwaardig door ervaring.
 • Je kan prioriteiten stellen en je tijd effectief beheren.
 • Je hebt 3-5 jaar ervaring in een internationale werkomgeving.
 • Je bent communicatief sterk en je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands en het Engels in woord en geschrift – andere talen zijn een pluspunt.
 • Je hebt goede organisatorische vaardigheden en oog voor detail.
 • Teamwerk is jouw ding en je deelt informatie met je team en andere afdelingen in functie van een optimale samenwerking.
 • Je kan vlot overweg met MS Office en een ERP/CRM. Kennis van Odoo is een meerwaarde.
 • Kennis en ervaring in de wereld van technologie is een meerwaarde.

Wat kan je verwachten?

We bieden je een uitdagende functie in een snelgroeiend Belgisch bedrijf met een bekende reputatie in de wereldwijde entertainmentindustrie.  Je werkt zeer nauw samen met de Global Sales Manager. Met een intensief opleidingsprogramma stimuleren we je ook om te blijven groeien in je loopbaan en je talenten te ontwikkelen.  Bij deze functie hoort een vast dienstverband, een marktconform salaris, een uitgebreid extralegaal pakket, inclusief aangevuld met groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijd- en echocheques en 12 ADV-dagen en een boel leuke collega’s.

Klinkt interessant, maar wie is Luminex?

Luminex Network Intelligence is een KMO en ontwikkelt, produceert en vermarkt datadistributie apparatuur voor licht-, audio- en video- oplossingen in de professionele entertainmentindustrie.  Wij ontwikkelen onze producten om zonder enige IT-kennis een groot AV-netwerk (Audio Video netwerk) mee te kunnen op zetten. Als pionier in de relatief jonge toepassing van show-control datanetwerken zijn we er de afgelopen 20 jaar in geslaagd om een gerespecteerd merk neer te zetten in de internationale AV-industrie.  Onze apparaten worden gebruikt om de ruggengraat te bouwen voor een ijzersterk en volledig redundant netwerk op grote shows zoals het Eurovisie Songfestival, de ceremonie van de Olympische Spelen, Glastonbury festival, concert tempels zoals de Ancienne Belgique en Madison Square Garden en wereldtournees van supersterren als Robbie Williams, Muse, Coldplay, Rammstein, Ed Sheeran, Adele en Beyoncé.